LiveZilla Live Help
 
1.11.2011 Pasagerii de pe Otopeni isi comanda taxiul de pe infochiosc-urile InfoTouch!

2 infochioscuri InfoTouch au fost instalate pe aeroportul Otopeni pentru comenzi Taxi.Ele vor inlocui actualul sistem de comanda taxi, format din birouri de informare dotate cu telefoane cu acces gratuit.

Despre InfoTouch Systems,

InfoTouch Systems este o companie specializata pe tehnologia touchscreen, producand sau distribuind in Romania echipamente bazate pe aceatsa tehnologie. Cu o experienta de peste sapte ani, InfoTouch produce si comerializeaza sisteme infochiosc marca InfoTouch, monitoare touchscreen marca BeTouch, monitoare multitouch, mese multitouch, sisteme POS touchscreen, sisteme all in one PC multitouch, tablete PC multitouch.

 


1.11.2011 InfoTouch Systems lanseaza tableta PC InfoTouch iTab 800 3G cea mai ieftina tableta 3G de pe piata!

Tableta PC InfoTouch – iTab 800 3G cu ecran de 8 inchi 1024x768 bazat pe procesorul Cortex A8 1,2 Ghz care ruleaza sistemul de operare Android 2.3 cu suport Flash 10.3 si se conecteaza la internet prin Wi-Fi si 3G este disponibila acum in Romania.

InfoTouch iTab 800 este primul Tablet PC din portofoliul InfoTouch, bazat pe Android 2.3 si avand un design deosebit.InfoTouch iTab 800 3G este o tableta cu procesor Rockchip ARM Cortex A8 1,2GHz RK2918, multitasking care datorita vitezei de procesare rapida face posibila citirea stirilor sau navigarii pe internet cu redarea fisierelor audio sau cu editarea documentelor office sau a emailurilor.Prin intermediul ecranului de 8 inchi, format 4:3 avand rezolutia 1024x768 este facilitata atat folosirea aplicatiilor, a jocurilor interactive, a navigarii pe internet prin incarcarea paginilor in full screen cat si citirea cartilor electronice in conditii optime.Tableta InfoTouch iTab 800 dispune de 2 camere web cat si de 2 difuzoare stereo dispuse frontal.

Noua tableta se conecteaza la internet prin Wi-Fi si 3G. Conexiunea 3G este integrata si se realizeaza prin modemul 3G "built-in" , utilizatorul neavand altceva de facut decat sa introduca cartela SIM cu plan de date activ. Pentru achizitionarea pachetului de date utilizatorii pot alege din diversitatea serviciilor 3G oferite de catre operatorii mobili. Procedura de setare a internetului prin modemul 3G poate fi consultata pe site-ul itab.ro la sectiunea Suport. Indiferent de modalitatea de conectare, tableta acceseaza continutul web prin browser-ul de internet preinstalat care deschide direct in interiorul paginilor: filme, animatii, aplicatii si orice alte fisiere care necesita suport Flash.

Multimedia la purtator.

In ceea ce priveste conectivitatea InfoTouch iTab 800 dispune de conectivitate Bluetooth si de trei porturi fizice: HDMI si USB.2.0 si mini USB, prin care stabileste legatura cu alte aparate. Prin conexiunea HDMI, fotografiile, videoclipurile si filmele pot fi vizualizate pe un LCD TV la rezolutie FullHD, in timp ce prin cardul micro SD, memoria interna de 16 GB poate fi extinsa pana la 32 GB. Prin conectivitatea USB 2.0, dispozitivul poate accesa dispozitive USB de stocare, tastatura, mouse sau orice alt echipament HID sau se poate conecta la orice PC pentru a transfera date.

InfoTouch iTab 800 3G vine cu o serie de aplicatii preinstalate precum Android Market, ereader de carti electronice, Gmail, Maps, Player Video, Player audio. Prin Android market la care utilizatorul are acces, sistemul de operare Android 2.3 permite personalizarea acestuia cu alte mii de aplicatii si jocuri.

Tableta PC InfoTouch iTab 800 3G poate fi achizitionata la pretul promotional de lansare( cu un discount de 100 lei fata de pretul de lista) de 1099 de lei fiind practic cea mai ieftina tableta PC 3G de pe piata. Pachetul de vanzare cuprinde alaturi de tableta un cablu de date USB, alimentator, casti, manual de utilizare in limba romana si bonus o husa.

Despre InfoTouch Systems,

InfoTouch Systems este o companie specializata pe tehnologia touchscreen, producand sau distribuind in Romania echipamente bazate pe aceatsa tehnologie. Cu o experienta de peste sapte ani, InfoTouch produce si comerializeaza sisteme infochiosc marca InfoTouch, monitoare touchscreen marca BeTouch, monitoare multitouch, mese multitouch, sisteme POS touchscreen, sisteme all in one PC multitouch, tablete PC multitouch.

.www.itab.ro

 

   

1.08.2011 Sistemele all in one InfoTouch AIO PC multimedia disponibile in premiera in Romania!

Incepand cu 1 august, InfoTouch Systems a lansat seria de sisteme All In One, InfoTouch AIO PC. Acestea integreaza un display de 21.5" LCD Full HD ce afiseaza imagini de calitate, procesor performant, HDD de capacitate mare, WiFi, WebCam, Mic, DVD-RW, porturi USB, Multimedia card reader, totul intr-un design compact, elegant, stilizat sub forma de "picatura de apa", in culori alb si negru, ce se potrivesc in orice camera si pe orice birou.

Sistemele all in one InfoTouch AIO PC inlocuiesc cu success vechile sisteme PC, care ocupa prea mult spatiu pe birou din cauza dimensiunilor si numeroaselor cabluri de interconectare. Spre deosebire de acestea, sistemele InfoTouch AIO PC necesita doar un singur cablu, cel de alimentare.

Una dintre caracteristicile importante ale sistemelor Infotouch AIO PC este flexibilitatea in configurare, putand fi comandate in diverse configuratii hardware adaptate dupa cerintele clientului: cu 2 pana la 8 Gb de memorie, cu HDD intre 500 Gb si 1 TB, integrate cu cele 3 tipuri de procesoare standard Intel: Atom Dual Core 1,8Ghz, I3-540 sau I5-650, cu ecran multitouch ori de protectie. Din punct de vedere al sistemelor de operare acestea se pot livra cu Linux-Ubuntu, Windows 7 Home Premium sau Windows 7 Professional.

Cu un ecran de 21.5" si rezolutie de 1920x1080, ce ruleaza continut multimedia Full HD, noile sisteme sunt optime pentru aplicatiile de tip office sau pentru acasa, atat din punct de vedere al dimensiunii ecranului si al ergonomiei in vizionarea informatiilor cat si al spatiului ocupat pe birou.

Sistemele InfoTouch AIO PC pot fi comandate direct de pe www.aiopc.ro sau de la partenerii autorizati.

Despre InfoTouch Systems,

InfoTouch Systems este o companie specializata pe tehnologia touchscreen, producand sau distribuind in Romania echipamente bazate pe aceatsa tehnologie. Cu o experienta de peste sapte ani, InfoTouch produce si comerializeaza sisteme infochiosc marca InfoTouch, monitoare touchscreen marca BeTouch, monitoare multitouch, mese multitouch, sisteme POS touchscreen, sisteme all in one PC multitouch, tablete PC multitouch.

.

 

 

15.03.2010 InfoTouch Systems livreaza infochioscuri infoTouch 32 Totem pentru standul Romaniei la Expozitia Mondiala Shanghai 2010!


InfoTouch Systems a livrat 8 sisteme InfoTouch 32Totem ce se vor utiliza pentru informarea vizitotorilor standului Romaniei la Expozitia Mondiala Shanghai 2010.Aceste sisteme folosesc un monitor touchscreen de 32", un sistem PC multimedia performant.

.

 

 

20.02.2010 InfoTouch Systems livreaza infochioscuri in cadrul proiectului "Integrarea masurilor specifice dezvoltarii vizibilitatii institutionale" pentru Agentia de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit!


InfoTouch Systems a livrat solutia completa de informare interactiva in cadrul acestui proiect. Infochioscurile au fost dotate cu un al doilea ecran de 40" pentru vizualizarea proiectelor de succes ale APDRP ( imagini, video) cat si cu un scaun mobil. De asemenea a fost desvoltata si o aplicatie interactiva de informare..

 

 

30.12.2009 InfoTouch Systems livreaza infochioscuri in Bulgaria si Romania in cadrul proiectului Biroului Regional pentru Cooperare Transfrontaliera pentru Granita Romania-Bulgaria!


InfoTouch Systems a livrat si instalat in timp record 16 sisteme infochiosc infoTouch Clasic 19" in cadrul acestui proiect, 9 bucati fiind instalate pe teritoriul Bulgariei, de-a lungul granitei, restul de 7 bucati fiind instalate de asemenea in judetele Romaniei de-a lungul granitei cu Bulgaria.

 

 


15.05.2009 InfoTouch Systems lanseaza noul model de infochiosc pentru utilizare in exterior in 2 variante, stand-alone si wall-mounted!

InfoTouch Systems a lansat pe piata o solutie completa de infochiosc pentru utilizare in exterior in 2 variante constructive: stand-alone si wall-mounted.Infochioscul InfoTouch EXT indeplineste urmatoarele cerinte:

- este antivandalism, avand o constructie solida din metal de min 1.5 mm grosime, tratat special sa reziste la intemperii, avnd si un monitor touchscreen de 17" antivandal.

-monitorul touchscreen este un monitor de tip industrial ce ofera o buna vizibilitate a informatiilor de pe ecran chiar si in timpul zilei.

-componentele folosite sunt de tip industrial pentru a rezista mai bine la conditiile exterioare.

Infocchioscul InfoTouch EXT se foloseste cu suscces in aplicatii de informare turistica.

 

 

10.04.2008 Noua solutie completa pentru acces la internet bazata pe infochiosc-uri InfoTouch Internet Acces!

InfoTouch Systems a lansat pe piata o solutie completa de acces la internet bazata pe infochiosc. Aceasta include un InfoTouch cu Web cam, tastaura metalica, track ball , WiFi, Multimedia card reader, Software acces internet securizat.

 

7.03.2008 InfoTouch la CEBIT 2008, Hanovra, 4-9 Martie !
In perioada 4-9 Martie 2008, InfoTouch Systems a instalat 3 astfel de infotouch-uri in pavilionul Romaniei pentru informarea vizitatorilor despre firmele romanesti participante la Cebit cat si despre industria IT&C din Romania.

 

   

 


15.03.2006 InfoTouch Systems la CEBIT 2006, Hanovra, 9-15 Martie !
In perioada 9-15 Martie 2006, InfoTouch Systems a participat ca expozant la Cebit 2006, cea mai mare expozitie IT&C din lume. Infochiosc-urile InfoTouch sau bucurat de un real succes, 4 astfel de infotouch-uri au fost oferite gratuit pe perioada targului, pavilionulul Romaniei pentru informarea vizitatorilor despre firmele romanesti participante la Cebit cat si despre industria IT&C din Romania.Domnul Ministru al Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiilor, Zsolt Nagy, a consultat catalogul firmelor de pe infotouch, apreciind foarte mult solutia de informare cu ajutorul infochiosc-urilor InfoTouch

 


27.02.2006 Scaneaza o eticheta Peroni si intra in lumea Peroni Nastro Azzurro cu InfoTouch !

InfoTouch Systems a livrat infochiosc-urile de tip mini-InfoTouch, dotate cu scanner de coduri de bare, pentru campania de promovare berii Peroni din supermarket-urile Gima Mall si Gima Plaza. Amplasate in locatia Peroni din supermaket cat si la capatul de raft, infochioscurile  mini-InfoTouch reprezinta o solutie interactiva pentru conceptul retail digital-signage.Aplicatia multimedia dezvoltata de specialistii InfoTouch te invita sa intri in universul Peroni Nastro Azzurra printr-o simpla scanare a produsului si o atingere a ecranului.

 

   

 


23.02.2006 Procter & Gamble alege Kiosk4you - serviciul profesional de inchiriere infochiosc-uri de la lnfoTouch Systems.

Procter & Gamble este prima companie din 2006 care a apelat la serviciul Kiosk4you-serviciul profesional de inchirere infochiosc-uri de la InfoTouch Systems. Cinci astfel de echipamente personalizate au fost amplasate in hypermarket-urile Carrefour la standul Blend a Med.

 

 


05.01.2006 Kiosk4you - serviciul profesional de inchiriere infochiosc-uri de la lnfoTouch Systems. 
 

Incepind cu anul 2006 InfoTouch Systems lanseaza o serie de servicii si solutii integrate bazate pe infochioscurile InfoTouch. Kiosk4you este serviciul profesional de inchiriere sisteme interactive (infochioscuri InfoTouch) pentru diverse eveniment, targuri, expozitii,...Serviciul cuprinde atat inchirierea echipamentelor cat si transport, instalare la beneficiar, asistenta tehnica, consultanta, aplicatii software interactive, personalizare, branduire.

       

 

 


05.01.2006 I-Signage - un nou departament in cadrul InfoTouch Systems.
 

InfoTouch Systems a infiintat un nou departament in cadrul companiei, I-Signage - profesional digital signage solution. Acest departament se va ocupa de comercializarea si promovarea produselor digital signage : monitoare I-Signage care ruleaza automat imagini, video clipuri. Aceste monitoare cu dimensiuni intre 8,4"- 37" se pot folosi in supermarket-uri, hypermarket-uri, benzinarii pentru reclama la raft sau POS,  hoteluri, show-room-uri auto pentru advertising dinamic.

 


4.11.2005 InfoTouch Systems lanseaza un nou model de mini infochiosc InfoTouch VM bazat pe un display touchscreen de 8,4" !
 

InfoTouch Systems a dezvoltat  si va lansa in productia de serie la inceputul anului 2006 o noua varianta de mini-infotouch bazat pe un display touchscreen de 8.4". Acest mini-infotouch dotat cu un scanner de coduri de bare si casti audio se poate folosii cu succes in magazinele si raioanele de muzica si filme pentru a ascula CD-uri sau vizualiza secvente video din filme.

 7.09.2005 InfoTouch Systems a livrat pentru Primaria Sectorului 2 in urma unei licitatii 2 infochiosc-uri InfoTouch Dual !
 

InfoTouch Systems dezvoltat si a livrat pentru Primaria Sectorului 2 un nou model de InfoTouch Dual dotat cu imprimanta A4 si cititoare de card.Acest model de infochiosc se remarca prin faptul ca unul din brate este setat astfel incat sa corespunda normelor ANPH pentru persoanele cu disabilitati locomotorii.

  

 


18.08.2005 InfoTouch Systems a livrat pentru OTP BANK solutia hardware pentru sistemul Bon de Ordine bazat pe infochiosc-uri InfoTouch!
 

InfoTouch Systems a livrat pentru primele 25 de sucursale OTP BANK ( fostul RoBank)  solutia hardware pentru sistemul Bon de Ordine ce se compune din infochioscuri InfoTouch Clasic ( 17") dotate cu imprimanta de bonuri si cititor de carduri magnetice.De asemenea s-au dezvoltat intr-un timp record si afisoarele Client Display pe care se vor afisa numarul de ordine.

 


12.02.2005 Infotouch Systems incheie un parteneriat cu Connex pentru furnizarea de sisteme interactive multimedia, personalizate (infochiosc-uri InfoTouch) la evenimentele organizate de acesta.

Infotouch Systems incheie un parteneriat cu
Connex pentru furnizarea de sisteme interactive multimedia, personalizate (infochiosc-uri InfoTouch) la evenimentele organizate de acesta.La intilnirea anuala a angajatilor Connex, InfoTouch Systems a furnizat sistemul interactiv de votare compus din 15 infochiosc-uri, un server si softul de voting, unde participantii puteau vota domeniile in care se vor investii banii din programul "Connex pentru viitor" .
"Connex pentru Viitor" este un program prin care Connex si-a propus sa se implice in comunitate si sa sustina initiativele ce pot imbunatati viata romanilor.Connex se angajeaza sa investeasca 1 cent la fiecare 10 apeluri efectuate in retea, pentru sprijinirea a trei domenii: "Invatamantul romanesc", "Restaurarea monumentelor romanesti" si "O Romanie mai curata".

 


 

 

 

 

 

Contact:
InfoTouch Systems s.r.l.
Splaiul Unirii 313, Corp M, Etj.2, Cam 27-28, Sector 3, 030808, Bucuresti, Romania .
Tel: 031 1047 301
Fax: 031 1047 305
Mobil: 0744 536 511
Email: office@infotouch.ro
Web : www.infotouch.ro
Copyright © 2004-2008 InfoTouch Systems s.r.l. All rights reserved.