16.12.2004 Infotouch Systems a furnizat infokiosk-urile necesare realizarii proiectului EuroLiteraTur al Muzeului National al Literaturii Romane. 
 

  

 

15.12.2004 Infochiosc-urile InfoTouch cuceresc municipiul Brasov.
Infochioscurile produse de InfoTouch Systems sunt folosite in Primaria din Brasov si DFL Brasov ( Directia Fiscala Brasov)  pentru informarea cetatienilor privind taxele si impozitele, obtinerea diverselor autorizatii. In numar de 11 bucati,  InfoTouch-urile au fost livrate printr-un partener strategic care a integrat aceste info chiosc-uri cu aplicatiile software.

 

18.08.2004 Infochiosc-uri InfoTouch folosite cu succes in automatizari industriale.
    
28.07.2004 Infochiosc-urile InfoTouch asigura informarea cetatenilor din Valea Jiului . 
Infochioscurile produse de InfoTouch Systems sunt folosite in primariile din Valea Jiului ( Pretrosani, Lupeni, Petrila, Uricani, Vulcan, Aninoasa ) pentru informarea cetatienilor privind taxele si impozitele, obtinerea diverselor autorizatii. InfoTouch-urile livrate printr-un partener au integrate o imprimanta laser care permite tiparirea unor formulare tipizate( cereri, autorizatii,...)
              
28.05.2004 Infochiosc-uri InfoTouch la Transilvania International Film Festival, de la Cluj. 
Infochioscurile produse de InfoTouch Systems sunt folosite de Connex la Transilvania International Film Festival de la Cluj, pentru a asigura accesul la internet si  email, participantilor si vizitatorilor acestui festival.

 

 

26.04.2004 Infochiosc-uri de inchiriat. 
InfoTouch Systems a lansat la CERF 2004 serviciul de inchiriere a sistemelor interactive bazate pe tehnologia touchscreen , InfoTouch.Acestea se pot folosi la tirguri si expozitii, prezentari si promovari de produse, seminarii, conferinte, putind fi personalizate dupa cerintelor clientilor.

 

24.04.2004 Infochiosc-urile InfoTouch utilizate intens la CERF 2004.
 

 

 

20.04.2004 Solutia mobila de informare InfoPocket oferita gratuit la CERF 2004

Pentru prima data in Romania, InfoTouch Systems lanseaza si ofera gratuit la CERF 2004 aplicatia de informare a vizitatorilor si pe PDA(Pocket PC)- InfoPocket. Aceasta solutie mobila de informare permite utilizatorilor de PDA cautarea dupa denumirea sau dupa profilul firmei cit si afisarea amplasarii locatiei firmei cautate in cadrul expozitiei.

click pe imagini pentru detalii

Aceasta aplicatie poate fi instalata gratuit pe PDA-urile( Pocket PC) dumneavoastra la Standul 5146, Pavilionul 15 (BEST DELIVERY Impex)

 

20.04.2004 Infochioscurile produse de InfoTouch Systems asigura informarea vizitatorilor la CERF 2004 
 

InfoTouch Systems, a furnizat solutia punctelor de informare InfoTouch din cadrul expozitiei CERF2004. In numar de 6, infochioscurile produse de InfoTouch Systems, permit vizitatorilor cautarea dupa denumirea firmei cu afisarea datelor de indentificare( adresa, numar de telefon, adresa email, scurta descriere a profilului firmei), cautare dupa profil sau produs cu afisarea tuturor firmelor expozante ce comercializeaza acel produs sau care au acel profil de activitate.De asemenea pentru o mai buna orientare, amplasarea firmei respective in cadrul expozitiei poate fi vizualizata doar printr-o simpla atingere.

 

8.03.2004 InfoTouch la CERF 2004


O retea de 6 infochiosc-uri InfoTouch vor fi prezente la CERF 2004, in perioada 20-24 Aprilie. 

Acest fapt vine ca o continuare fireasca a proiectului de anul trecut, cind o asemenea retea de infochiosc-uri a asigurat pe toata perioada Cerf-ului, informarea vizitatorilor,  si suntem convinsi ca cei aproape 80.000 de vizitatori ai expozitiei vor fi atrasi ca un magnet de catre acestea si de aplicatia care va rula pe ele.

Solutia moderna de prezentare interactiva, prin folosirea chioscurilor de informare InfoTouch cu ecran touchscreen,va acoperi din punct de vedere informational intreaga suprafata de expunere.
Formatul principal de prezentare va include modalitati facile de identificare a expozantilor pe baza denumirii sau a produselor expuse, precum si furnizarea de spatiu pentru reclama si publicitate.De asemenea vizitatorii se pot orienta in cadrul expozitiei si cu ajutorul hartilor pavilioanelor.Harta CERF Pavilion 15, Harta CERF Pavilion 14, Harta CERF Pavilion 16-17.

Suntem convinsi ca punctele de informare InfoTouch vor constitui si in acest an ,pentru vizitatori, una dintre atractiile expozitiei . Din acest motiv, consideram ca utilizarea spatiului de reclama disponibil pe aceste chioscuri, va aduce un plus de interes din partea publicului pentru firma si produsele dvs.Pentru informatii de pret legate de inchirierea acestui spatiu de reclama nu ezitati sa ne contactati.

 

5.03.2004 Centrul de informare al Uniunii Europene din Alba Iulia va utiliza pentru informarea cetatenilor infochioscul  InfoTouch. 
 

 

 

 

 

Contact:
InfoTouch Systems s.r.l.
Bd.Unirii 59, Bl. F2, Sc.2, Ap.35, Sector 3, 030827, Bucuresti, Romania .
Tel/Fax: 021 322 73 05
Mobil: 0744 536 511
Email: office@infotouch.ro
Web : www.infotouch.ro
Copyright © 2004 InfoTouch Systems s.r.l. All rights reserved.